2013. október 16., szerda

Itélőszék előtt: Tiny-G - Miss You (single)

Annyong K-Popperek!

     A mai rossz hirek után nem éreztem úgy, hogy bármit is tudnák közölni, holott már kidolgozott anyagaim vannak... Rövidesen viszont rájöttem, hogy az általam elkezdett nemzeti gyásznap nem változtatna semmin, tehát az egyetlen, amit tehetek, hogy folytatom a munkát, esetleg teljesen beletemetkezek (nem kell komolyan venni)! Szóval visszatértem ismét egy újabb cikkel!


Tárgyi bizonyiték:
Tiny-G - Miss You
Megjelent: 2013. október 2.-án
Kiadó: GNG Production
Single: Miss You

Tárgyalás:

VÉDELEM:
      Mi is a Tiny-G (legalábbis ebben az új dalban)? Fogjuk a T-arát, hozzáadjuk az Orange Caramelt és az egészet leöntjük a Wonder Girls-szel. Az igy kapott nyalánkság maga a Tiny-G.
     Új daluk, a Miss You, már első hallásra is nagyon fülbemászó, de ha többször meghallgatod azt veszed észre, hogy annyira a füledben marad, hogy esetleg el is kezded dudolni magadban. Próbáld csak ki, ha nem hiszed!
     Egy másik nagyon erős pontja ennek a single-nek az időzitése. Ha valaha lehetősége volt a Tiny-G-nek a középpontba kerülni, az most van. Miért? Ez a dal most egész jól sikerült, mindemellett a rajongók a Reply 1994-ben láthatják majd Dohee-t is a B1A4-os Baro oldalán, és ha belopja magát a közönség sziveibe, akkor máris nyert ügyük van. Ez most egy nagy lehetőség nekik kicsit feljebb kúszni a ranglistán!

VÁD:
     Ha a dalt dicsértem, mit lehet kritizálni? Hát az MV-t mindenképpen! Az idei évet véve számtalan nagyon érdekes MV-t láthattunk a Tiny-G-jéhez hasonló koncepcióval, például a Crayon Pop-ét, a Ladies Code-ét és a SPICA-ét is. Azt kell mondanunk, hogy ebből a szempontból a Miss You nagyon lemarad a versenytársaktól.

Itélet (5-ös sklálán):  
Dalszöveg: 3+
Zene: 4
Benyomás: 4

ÖSSZESEN: 4-

Szép munka, gratulálok!

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése