2013. október 8., kedd

Mia szerint a K-Pop 1. rész

Annyong K-Popperek!

     Mint látjátok egyre inkább próbálok a saját lábamra állni a bloggal, és úgy vettem észre, hogy jobb a minőség, mint a mennyiség. Az AKK-s lányoktól továbbra is megkapok minden segitséget, amiért végtelenül hálás vagyok, de itt volt az ideje, hogy legyen több saját ötletem. Ez a szektor az lesz. Itt fogok válaszolni bárminemű kérdésetekre, amit feltehettek az e-mail cimünkön, ami animekritikaklub@gmail.com. Hogy mi egyebet fogtok még benne látni... hát az majd elválik közben...
 
AMI FONTOS MOST:

NICOLE ELHAGYJA A DSP MEDIÁT:
     
     Nos igen, aki K-Pop-ot ismer, az biztosan hallott a hirről, mert rengeteg kérdés merült fel, úgy az érdeklődőkben, mint a KARA fanokban, akik közé valamilyen mértékben én is sorolnám magam. Nos, ha már az én véleményemről van szó... Mivel a KARA összes tagjának fel volt ajánlva a szerződéshosszabbitás, ha Nicole szerette volna meghosszabbitani a sajátját, akkor megtette volna. Igen, banálisan hangzik, de ez az igazság. Lehet hibáztatni akárkit, ez a saját döntése volt, aminek nem látunk a hátterébe... Vagy mégis? Nicole kiadott egy közleményt, amiben inkább megjobban összekuszálta a dolgokat.
     Nicole azt mondja, szeretne tovabbra is a KARA tagja lenni, de legyünk őszinték, miután otthagyta a céget én erre nem sok esélyt látok. KARA fanok, lehet nyugodtan tovább reménykedni, de egyre kisebbek az esélyek rá. Ennek a legfőbb oka az, hogy csak nagyon körülményesen megoldható és nem valószinű, hogy az tetszene bármelyik félnek is, ha egyáltalán előnyös lenne. Szerintem inkább abban kellene reménykedni, hogy ügyesen beinditja a szólókarrierjét, mert ott azért még húzhat egy nagyot.
     A KARA további sorsa viszont még mindig kérdéses. Eddig három biztos tag van, Seungyeon, Gyuri és Hara, mig Jiyoung további sorsa egyelőre függőben. Ő is azon gondolkodik állitólag, hogy elhagyja a lánycsapatot, de ki tudja mi lesz még addig, simán meggondolhatja magát 100x is.

AZ SM ENTERTAINMENT ELHAGYJA A K-POP STAR 3-AT:
   
      Nos, igen, ez is egy fontos hire a K-Pop világnak. Ennek ellenére én azt hiszem annyira nem fog nekünk hiányozni, mint amennyire most gondoljuk. Ami veszteség, az mindenképpen BoA, hiszen ő remek munkát végzett, mint zsűri, de őt már helyettesitették is Yoo Hee Yeol-lal, és remélem, hogy pozitiv csere lesz, nem negativ. Remélem, hogy megint jó idény lesz, én teljesen pozitivan állok hozzá SM-mel, vagy anélkül.

A T-ARA MEGMUTATTA KÖVETKEZŐ DALÁT MÉG A KIADÁS ELŐTT:

     Erről is biztos hallottatok már, a T-Ara hamarabb előadta új számát, minthogy azt mi vártuk volna, lehet többen már láttátok is a felvételeket. Ha nem, akkor én most megmutatom, bár nem túl jó a minősége, de egyelőre ez is valami.


KEVIN WOO:

     Kevin kapott egy másolatot a 3RD WAVE Entertainment legújabb projektjéből, a Soldiers of Light-ból, amin közreműködött többek között a Super Junior Siwon-ja is. Cuki karkötő, Kevin!

A HÉT VIDEÓJA:



TOP 5 BOY A HÉTEN:
  1. Seungri - Instagramján láthatod, ahogy Tokió fölött repül helikopterrel
  2. Hanbyul - ismét bevonult a Starkimhez és felvett egy vagány covert
  3. Kangin - az SM-es felhő teremben készitett képével talán azt üzeni a Super Junior visszatér
  4. G-Dragon - Shanghai-ban örvendeztette meg rajongóit
  5. Doojoon - végre elkezdte használni az Instagramot
A HÉT DALA:
 

 K-bloggeretek,
Mia Kim 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése