2013. október 16., szerda

Megszakitjuk adásunkat: Ég veled, Dongho!

Annyong K-Popperek!

     Könnyek között irom ezt a cikket, próbálva visszafolytani az elő-előtörő sirást magamba... Meghökkentő hir járta be a KISSme társadalmat, a csapat maknae-ja, illetve eredeti tagja, Shin DongHo öt év után elhagyja a U-KISS formációt!

     Nem mondhatom, hogy teljesen váratlanul ért a hir, már voltak utalások a nyár folyamán is, hogy talán Dongho-t elveszithetjük, akinek az egészségi állapota már a közelmúltban sem engedte, hogy minden eseményen megjelenjen a csapat tagjaként.

     A U-KISS ügynöksége, az NH Media közzétett mindent, amit egyelőre tudnunk kell, nem állok le ilyen állapotban szószerint forditani koreairól, de a lényeget leirom.
     Szóval: Dongho ettől a hónaptól kezdve többé nem fog a U-KISS-szel promoválni, tehát az ebben a hónapban megjelenő új albumuknak sem lesz része, valamint teljesen be szeretné szüntetni az összes tevékenységét, ami a sztársághoz köti.
     Dongho-ban már az év kezdetén meggyengült a vágy, hogy a hirességek életét élve, ráadásul az is felmerült benne, hogy az egészségi állapota és energiaszintje nem felel meg az énekesi életmódnak. Miután Dongho, a szülei és az ügynökség elbeszélgettek erről a dologról, végül kénytelenek voltak elfogadni a Shin család döntését. Dongho arra vágyik, hogy normális életet élhessen.
     Bár Dongho döntése az egész csapatot megrázta, a fennmaradt hat tag mindegyike elfogadta csapattársuk döntését, még ha teljesen feldolgozni és túllépni rajta még nem is sikerült nekik. A többiek: SooHyun, KiSeop, Eli, AJ, Hoon és Kevin úgy döntöttek folytatják hatan, újabb tag hozzáadása nélkül, és a tervezetteknek megfelelően ebben a hónapban készen állnak visszatérni.


     Hát, a KISSme-nek most tényleg szüksége van arra, hogy lássa kedvenceit visszatérni, ennyi boldogság már ennek a fandomnak is járna, annyi csapás után, ami érte mostanában. Mindenesetre a legerősebb fandomnak járó dij mindenképpen megilleti a KISSme-t. Reméljük a legjobbakat! 

     Személyes üzenetem Dongho-nak, amit most nem hangullal és nem is koreaiul irok, hogy ti is elolvashassátok és egyetérthessetek vele:
     Dongho, én részemről azt szeretném kivánni neked, hogy váljon valóra, amit szeretnél: gyógyulj meg és élj egy normális életet, ahogy azt már olyan régen szeretted volna, hiszen többször is hallottuk tőled, hogy sajnálod, hogy nincsen normális életed. Szeretném, ha az élet kárpótolna azért, hogy a gyerekkorodat arra szentelted, hogy másokat szórakoztass, másoknak örömet szerezz! Sosem fogunk elfelejteni, téged nem is lehet, különleges vagy nagyon! Hiányozni fogsz nekünk és azt remélem, hogy te is érzed a szeretetet, amit irántad érzünk mindannyian! Szeri: Kim Mia

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése