2013. július 31., szerda

A B.A.P folytatja a BADMAN felvezetését

Annyong i-fanok!

      Na hogy tetszik? A B.A.P tegnap kezdte el tease-elni új albumát, a BADMAN-t, mégpedig egy, a két főénekesről, Daehyun-ról és Youngjae-ról  szóló képpel, de ma már vissza is tértek még két képpel. Egyiken a leader, Bang Yong Guk, a másikon a csapat visual-ja, Himchan látható.
      Ezek után a képek után már biztosak lehetünk abban, hogy az album harmadik title track-je teljesen eltér a előző két szám, "szomszédfiús" koncepciójától, és a fiúk az album cimének megfelelő rosszfiúk bőrébe bújva térnek vissza hozzánk.
      Ahogy azt ti is látjátok a képeken, a ruházatokat dominálják a csikok, akárcsak a tegnap, csak valahogy a tegnap másra figyeltük, csak ezeknek a képeknek a láttán lett nyilvánvaló számomra is, hogy ez is fontos részlet. Aztán ne feledkezzünk meg arról sem, hogy itt már nem csak profilokat láthatunk, hanem hátteret is. Megszavazhatnánk, hogy mi az, de ha az én megfigyelőképességemre támaszkodtok, akkor ez egy régi szinház lehet. Vagy van jobb ötletetek?
     A csapat nem hagyja, hogy túl sokat tudjunk meg egyszerre, csak szépen lassan mutatják meg a részleteket. Kiváncsi leszek holnap mit látunk majd... Persze azért néhány információval a képeken felül is gazdagodtunk, például megtudtuk, hogy szélesvásznú videó lesz a klipp maga, amit nem máshol, mint Detroit-ban forgattak. Nem meglepő, hiszen tudjuk a fiúkról, hogy szeretik Amerikát, ráadásul az előző két klipp helyszinei (Los Angeles, Las Vegas) szintén amerikaiak voltak.
     A TS Entertainment tovább hangsúlyozza, hogy valami nagy dobásra számitsunk, hiszen a fiúk olyan zenét tesznek az asztalra, amilyet más nem tud, ami illik hozzájuk, ami igazán B.A.P, de emellett lesznek olyan stiluselemek is, amibe eddig nem kóstoltak bele a fiúk, ahogy abból már kaptunk is egy kis izelitőt Los Angeles-ben és Las Vegas-ban.
      Úgy látszik igazi utazós, Amerika-felfedezős albumra számithatunk. Kiváncsi vagy az egész útra, ahogy én? Nyugi, nem kell már sokat várnod: az album megjelenik augusztus 6.-án... Már csak 6 nap van hátra!

K-blogeretek,
Mia Kim 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése