2013. július 30., kedd

Daehyun és Youngjae "rosszfiúk" a B.A.P comebackjéhez készitett képeken

Annyong i-fanok!


      A B.A.P elkezdte a teaser képek szórását, világszerte megtekinthető az új album megjelenését megelőző koncepció demonstrációja. Elsőként Deahyun és Youngjae képeivel.
      A banda nyilván arra készül, hogy elkáprásztassa az összes rajongóját, hiszen, mint olyan magam is tűkön ülök az izgalomtól, hogy végre a teljes albumot hallgathassam. De csoda ez ilyen felhozatallal? A fiúk előbb a Coffee Shop nyugodt atmoszféráját mutatták be, majd Vegas-ba kalauzoltak minket, ahol a Roof is on fire, a Hurricane cimű számban, aztán most igazi rosszfiúkat látunk ismét, ahogy azt már megszoktuk és megszerettük a B.A.P-től.
      A képeket vizslatom, miközben a cikken dolgozok... Próbálom kitalálni mire kéne számitanom... A B.A.P két főénekese eléggé beinditja a rajongók fantáziáját, pláne ha az egész arcukból csak a szemeiket látjuk, hiszen a többi el van takarva. Akarva, akaratlanul, nekem a Warrior szám jut eszembe róla, talán azért, mert éppen most is azt hallgatom, hogy B.A.P hangulatba kerüljek. És Youngjae haja... hát alig várom, hogy lássam effektek nélkül :)
      A TS Entertainment persze nem akarja, hogy teljesen sötétben tapogatózzunk, ő azt akarja, hogy vegyük meg az új albumot, és ez egy közös érdek, igy próbálják még jobban felkelteni az érdeklődésünket. Legutóbbi közleményükben azt adták tudtunkra, hogy arra készüljünk, hogy olyat látunk majd, amit CSAK a B.A.P tud, hisz a fiúk felül fogják múlni az elvárásokat. Persze, azt is megemlitették, hogy olyan oldalukat is láthatjuk majd, amit eddig nem (már ha van még olyan rajongó, akinek ez nem esett le a Coffee Shop és a Hurricane után).
      Egy szó, mint száz, a B.A.P harmadik kislemeze, BADMAN cimmel augusztus 6.-án jelenik meg! Remélem ti is számoljátok már velem együtt, én nagyon várom!

PS: Sajnálom, hogy pár napig kimaradtam, de a hétvége nekem is hétvége, most viszont itt vagyok, és igérem, hogy eredettibb, velősebb és "értelmesebb" leszek, mint eddig bármikor (remélem ez is a jobb műveim közé fog tartozni).

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése