2013. július 31., szerda

Az EXO miatt összeomlott a Synarra Records szervere

Annyong i-fanok!

     
      Igen, jól olvastátok a cimet, az EXO tönkretette a Synnara Records Korea szervereit, azaz csupán a szerverek összeomlásáról van szó.
      A dolog úgy esett, hogy július 30.-án megkezdődött az előrendelés az EXO új még meg nem jelent új albumára. A Synnara Records azzal próbálta bevonzani a vásárlókat, hogy 2013-as EXO naptárt igért minden egyes előrendelőnek. A promoció meghozta a sikert, hiszen csak úgy dőltek a megrendelések, egészen addig, amig a szerver már nem birta kezelni az egyszerre túl nagy számban beözönlő rendeléseket, és összeomlott.
      Ahogy azt már a felső képek alapján is látni lehet, a Growl koncepciója merőben más lesz, mint amit a legútóbb single, a Wolf kapcsán mutattak nekünk a fiúk. De hamarosan megtudjuk, hogy mi mindent tartogatnak nekünk, hiszen a fiúk hivatalos comeback-je az M! Countdown-on lesz, mégpedig augusztus 1.-én. A lemez sem sokat várat már magára, csak néhány nap van hátra augusztus 5.-éig.
      Bármilyen meglepő a hir, nem az első alkalom, hogy hasonló fordul elő. A Synnara Record szervere már omlott össze korábban, legutóbb például akkor, amikor a rajongók megpróbálták megszerezni a limitált ediciós The Classic lemezt a Shinhwától. Nem is rossz, igaz? A Shinhwa és az EXO egy lapon emlitve, ráadásul nem is akármilyen kontextusban. Alig várom, hogy halljam a teljes EXO albumot, talán jobban, mint ahogy a Shinhwát vártam.

K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése