2013. július 23., kedd

A SHINee lesz az MStar Online arca

Annyong i-fanok!

     A SHINee most először fog játékot reklámozni, ráadásul Koreán kivül.
     Igen, jól hallottátok, a SHINee énekesei lesznek az MStar Online nagykövetei Malajziában és Szingapúrban. De ez nem minden, a fiúk történelmet irnak, hiszen sem Szingapúrban, sem Malajziában nem volt korábban K-Pop előadó, aki játékhoz adta volna a nevét vagy az arcát. Amúgy az MStar Online tulajdonképpen egy ingyenes, 3D-s táncolós játék, egyenesen a Nurientől.

     Persze, ránk nézve ez nemcsak annyit jelent, hogy a kedvenceink esetleg hiresebbek lesznek ezáltal, hanem azt is, hogy a játék ezentúl egy rakás SHINee számot is tartalmaz majd, mint például a Why So Serious?, a Dream Girl, a Nightmare, a Sherlock, a Ring Ding Dong, a Juliette és nem csak...
     ...És még nem fejeztem be, hiszen egyébb extrák is várhatók, például az, hogy exkluziv SHINee cuccokat is szerezhetünk majd az MStar Online jóvoltából, például párnákat vagy felsőket. És mit mondott a SHINee? - "Az MStar egy zenés és táncos játék, ami tökéletesen illik a stilusunkhoz. Emellett pedig, mi magunk is szeretünk játszani. Igazán mennyei párositás!"
     Én már benéztem az oldalra, és te is megteheted, ha IDE kattintasz, de előbb nézd meg a SHINee-val készitett videókat, amiket itt hagytam nektek!



Játékoskedvű K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése