2013. július 13., szombat

Mi történt múlt héten?

Annyong K-Popperek!

     Ez az első hétvégéje a blognak, szóval nagyon sok érdekes dolog maradt ki a héten, amiről azért igy utólag be szeretnék számolni nektek. Persze ezt ne úgy vegyétek, hogy jövő héttől nem lesznek kimaradt hirek, csupán a fontosabbakat szeretném veletek megosztani... Szóval... összegezzük a múlt hetet...

AHREUM ELHAGYJA A T-ARÁT!
     Erről már irtunk a héten, nem szeretném ismételni magam, a rapper helyét Dani veszi át... vagy mégsem? Ismét furcsa hirek keringenek ezzel kapcsolatban...

MEGJELENT A 2NE1 LEGÚJABB MV-JE A FALLING IN LOVE CIMŰ SZÁMHOZ!
     Mivel a banda itélőszék elé került a héten, erről sem fogok hosszadalmasan irni most, keressetek rá Google-n.


AILEE MV-VEL ÉS MINI ALBUMMAL TÉRT VISSZA!
     Az énekesnő minijét A's Doll House-nak hivják, mig MV-t a U&I cimű dalhoz készitett. Korábbi cikkünkhöz mellékeltem a minihez tartozó összes dalt, szóval hallgassátok meg.


A DINAMIC DUO MEGNYERTE ÉLETE ELSŐ GYŐZELMÉT A SHOW CHAMPION-BAN!
     Végre Choiza és Gaeko, azaz a Dinamic Duo is örülhet a zenei műsor trófeájának, amit BAAAM cimű dalukkal nyertek el. Ha szeretnétek látni mivel érdemelték ki, akkor keressétek a Show Champion július 10.-ei adását. Érdemes rákeresni, hiszen ez volt életük első hasonló győzelme, holott már 14 éve a pályán vannak. Gratulálunk!

 A GIRL'S DAY MEGNYERTE ELSŐ ZENEI SHOWJÁT A TÖRÖLT JÚLIUS 7.-EI INKIGAYO-N!
    Az Asiana Airlines balesete után, a július 7.-ei Inkigayo epizódot az SBS törölte. Ezen között a körülmények között, a Girl's Day csak később értesülhetett arról, hogy diadalt aratott. Mint később megtudhattuk olyanokat győztek le, mint a SISTAR a Give It To Me-vel, illetve Lee Seung Chul a My Love cimű dallal.
    Őszinte gratulációm mindegyikőjüknek!

AZ EXO 380 EZER ALBUMOT ADOTT EL, AMIVEL MÁSODIK HELYET SZEREZTEK MEG A GAON JÚNIUSI CHARTJÁN!
    Ahhoz képest, hogy egy viszonylag új csapatról beszélünk, az Exo igen szép eladási statisztikákat tudhat magáénak. A fiúk első studió albumának, az XOXO-nak koreai és kinai verziójából összesen 378.956 darab kelt el, amivel igencsak nagyot ugrottak a Gaon chartján. Igazán lenyűgöző fiúk!
EUNHYUK KIÁLLT ZHOUMIÉRT ÉS HENRY-ÉRT A SZINGAPÚRI SUPER SHOW 5-ÖN!
    A Super Junior nagyon elfoglalt mostanában, hiszen éppen koncertkörúton vannak, mégis vannak elégedetlen rajongóik. Néhány ELF számára elfogadhatatlan volt, hogy Zhoumi és Henry is fellépett a Super Show 5-ön, mondván, hogy ők csupán a Super Junior-M tagjai, nem a Super Junioréi. Néhányan addig is elmentek, hogy peticiót kezdtek a fiúk fellépései ellen. A szintén elégedetlen Eunhyuk végül hátára vette a terhet a többiek helyett is, és a szingapúri koncert alkalmával elmondta, hogy annak ellenére, hogy a Super Junior albumán sem Zhoumi, sem Henry nem szerepel, attól még a család tagjai, ezért a Super Junior tagok úgy döntöttek megérdemlik, hogy részt vehessenek a fellépésen.
     Várjunk csak egy picit... mi az, hogy néhány fan aláirásgyűjtésbe kezd, hogy eldöntse ki léphet fel és ki nem? Azért kérdem, mert nagyon kiváncsi lennék rá... most komolyan értelme volt ennek?
     Csodálom azt, hogy Eunhyuk milyen szépen kezelte ezt az egész története. Le a kalappal előtte!

16 ÉVES PHOTOSHOPPOLÓ LÁNYT TARTÓZTATTAK LE, MERT SUZYRÓL ÉS J. Y. PARKRÓL KÉSZITETT KOMPROMITTÁLÓ KÉPEKET!
     Egy 16 éves lányt tartóztattak le a rendőrök, mert Suzy és J. Y. Park képeit felhasználva szexuális jellegű képeket photoshoppolt össze. A kép az Ilgan Best közösségi oldalra volt feltöltve, még tavaly december 24.-én, egy a volt miniszterelnökről, Roh Moo Hyunról készült, szintén photoshoppolt képpel együtt. A képeken a miniszter azt mondja Suzynak, hogy változzon macskával, aztán miután ez megtörténik szexuális aktust hajt végre J. Y. Parkkal.
     Hozzászólás: De komolyan... hány éves vagy? Tényleg feltétlenül szükség volt most erre?

RAIN HIVATALOSAN IS LESZERELT KATONAI SZOLGÁLATÁBÓL!
    Rain hivatalosan is befejezte katonai szolgálatát július 10.-én. Tette ezt 100 ripoerer, illetve 800 fan előtt, akik figyelemmel kisérhették hogyan szalutál utoljára. Az énekes ezeket mondta: "Köszönöm mindannyiótoknak, hogy eljöttetek, hogy lássatok. Mindig hálás vagyok és továbbra is a legjobbat adom majd magamból."
    Rain a Cube Entertainmenttel fog visszatérni, részünkről pedig, a szerkesztőség sok sikert kiván neki. Lesz mit javitson az imidzsén.

 HAN HYE JIN BEZÁRJA MINI-WEBOLDALÁT, HOGY ELHÁRITSA A KI SUNG YONG FACEBOOK VITÁJÁT KÖVETŐEN ŐKET ÉRT GYŰLÖLETET!
     Micsoda romantikus kezdete ez egy 'boldogan amig meg nem'-nek, mi is épp ilyenre vágyunk, nemde? Han Hye Jin nemrég kénytelen volt bezárni mini-weboldalát, miután csak úgy özönlöttek a negativ hozzászólások a Ki Sung Yong személyes Facebook-oldalát övező vita kapcsán.
     Ez mind amiatt van, hogy a Facebook oldalon megjelentek bizonyos bejegyzések Choi Kang Heeről, az egykori fociedzőről. Ki Sung Yong elnézést kért ügynökségén keresztül és el is távolitotta a bejegyzéseket, ám azok hamarosan ismét megjelentek néhány nappal később, igy a netezők úgy vélték nem volt őszinte és nem gondolta komolyan.
      Mivel Han Hye Jin oldalán olyan kommentek jelentek, mint: "Tanitsd jóra a fiatal vőlegényed!" vagy "Ki Sung Yong igazán nem ismerheti a határait, ha feleségül vett egy ennyivel idősebb nőt!", a nőnek nem volt más választása, mint felszámolni az oldalt.
     Mivel együtt tudok vele érezni, remélem minél hamarabb lenyugszanak a kedélyek a család háza táján.

AZ SBS AZT MONDJA, AZ INGIKAYO NEM SZÁLLHATOTT SZEMBE A YG ENTERTAINMENTTEL CL FÜRDŐRUHA SZERŰ FELLÉPŐRUHÁJÁVAL KAPCSOLATBAN, MÉGIS FIGYELMEZTETÉST KAPOTT A KOCSC-TŐL!
     A KOCSC (Korea Communications Standards Commission) figyelmeztetést adott az SBS Ingikayo cimű műsorának, CL The Baddast Female cimű számának előadás után, hiszen az rapper egy fűrdőruhát viselt.
     Kim Yong Kwon az SBS-től azt nyilatkozta, hogy ők szivük szerint sokkal jobban megválogatták volna, hogy miben lép szinpadra az előadó, ám a YG Entertainment azt mondta, túl sok erőfeszités van a szinpadi megjelenésben, és visszautasitották, hogy a csatorna beleszoljon a dolgaikba. Kim Yong Kwon azt mondta: "...amikor egy ügynökség túl erős, van egy határ, hogy mibe szólhatunk bele. Helyzettől függően, a stáb lehet az erősebb, de lehet az erőtlen fél is."
     Erre mi csak ennyit mondunk: tulajdonképpen mindenki maga dönti el mit ad le és mit nem. Nagyon csúnyán elfajultak ott a dolgok, ahol a szórakoztatóipar cégek mondják meg mi hogyan kerülhet tévébe.

HAHA ÉS BYUL ELSŐ GYERMEKÜKET HOZTÁK VILÁGRA!
      Hogy végre vidámabb dolgokról is beszéljünk, HaHa és Byul július 9.-én szülők lettek, kisfiúk neve Dream. Az édesapa Twitterén rengeteg mindent megosztott ezzel kapcsolatban rajongóival:
     "Isten Dream-je (Dream álmot jelent angolul). Dream éppen nevet, miközben engem figyel. Apa lettem! Az én jó fiam, Dream, egy héttel korábban született, mint ahogy azt vártuk! Ezen a kedden Isten áldásából... Ma nekem sincs programon, mindent elhalasztottam! Nagyon hálás vagyok Istennek, akinek ilyen jó érzéke van."
     "Dicsőség Istennek, az Atyának. Szeretlek!! És mindennél jobban, feleségem, Go Eun. A kicsi baba olyan sokat sir. Nem tudjátok hányszor fakadtak könnyekre a bátorsága miatt... Go Eun-ah... Köszönöm... Szeretlek..."
     Gratulálok az új szülőknek. Remélem, hogy nagyon jó szülei lesznek a kicsinek. Mi szurkolunk!


     Ezek történtek hát a héten. Elég érdekes hét volt, nem? Lássuk a következő érdekesebb lesz vagy sem!

Geonganghi jinaeseyo,
K-blogeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése