2013. november 9., szombat

Mia szerint a K-Pop 5. rész

Annyong K-Popperek!

     Mit szóltok az elmúlt héthez? Érdekes volt vagy kevésbé? Mondjuk azt, hogy amellett, hogy nem történt semmi komolyabb botrány, egész jól telt K-Pop téren is. Hát, lássuk mi maradt meg... igy szépen, tisztán, részrehajlóan, a saját véleményem szerint.

Mi érdekes történt a héten?

Taeyang visszatért:
     Megtörtént, amire oly régen vártunk már, a Ringa Linga megjelent, ha csak dance verzióban, de akkor is hallgathatjuk. Az MV is meg fog jelenni, várhatóan ma, a későbbiekben. A dal nagyon különleges hangzásvilágot ad, azonnal a füledbe kerül és többet nem hagyja el azt, de ez nem is csoda, hiszen olyanok dolgoztak rajta, mint Jose E. Luna, Ttokki és (dobpergést!) G-Dragon! Nézzétek meg mit csináltak nektek a fiúk, és kérlek irjátok meg a véleményeteket!


8 éves a Super Junior:
     Igen, 8 év hosszú idő, de a Super Junior épp ilyen régen kezdte meg pályáját. Azt hiszem hiábavalóak a nagy szavak, elég ha kifejezi az ember, hogy mennyire elképesztő, amit elértek és amilyen tehetségesek. Ázsia egyik legnépszerűbb csapata éppen a világot járja (épp Londonban vannak), de még mielőtt elindultak, évfordulójuk alkalmából különleges jelmezekben készült képekkel lepték meg rajongóikat. Nézzétek meg az összeállitást, és kérlek irjátok meg ki tetszett a legjobban!


Újabb Trouble Maker videó:
     Ha nem is irtam ismét a hét dalaként, egyszerűen kihagyhatatlan volt a tény, hogy a Trouble Maker megkisérelte felülmúlni az első Now MV sikerét, mégpedig azzal, hogy egy vágatlan verziót is kiadott, ami kétszer olyan hosszú, mint az eredeti változat, ráadásul rengeteg kérdésre választ ad az alapsztorival kapcsolatban. Bevallom őszintén, most, hogy ezt láttam, sokkal jobban tetszik az egész. Nézzétek meg ti is miről beszélek.


Morzsák Heechul vallomásaiból:
     A héten Heechul érdekes dolgokat árult el a Ssul Jeon adásában. Ez azért lesz itt, mert számomra elég érdekes volt hallani, és igen, tényleg ritkán nézek varietéket, de ha nézek, akkor megragadnak az érdekes pillanatok. A téma valahogy arra kanyarodott, hogy az SM hogyan áll hozzá ahhoz, hogy az énekesek maguk alkossák dalaikat, ahogy az például a YG-nál is szokás. Heechul válaszaiból kiderült, hogy az SM annyira nem támogatja ezt, az oka ennek az, hogy szerintük minden egyes feladatot az arra megfelelő személy kell végezzen, ilyen az SM Yoo Young Jin-e, aki 2012-ben a negyedik legjobb producer titulusát is elnyerte. Ezután Heechul azt is megjegyezte, hogy talán bizonyos daloknak nem is lenne olyan nagy sikere, ha nem olyan nevek éneklik, mint például a Girls' Generation. Hm... érdekes meglátás!

Random Kevin Woo:
     Ezt nem volt nehéz kiválasztanom a héten, hiszen mig a U-KISS promók tartanak, a tagok csak úgy árasszák mindenfele a selcákat. Ez is egyike ezeknek, egyenesen Kevin Twitteréről. Remélem nektek is tetszik.

A hét képe: 
     Igen, tudom. Mindenképpen bele lehet kötni abba, hogy ez most mennyire tartozik ide vagy nem, de amikor megláttam ezt igy, akkor eldöntöttem, hogy valamilyen formában benne lesz ebben a cikkben. Hát, ezt a módot találtam rá. Szerintem elképesztő a párhuzam, főleg, hogy mind a két személyt/karaktert nagyon nagyon szeretem. Ime:

Top 5 boy a héten:
  1. Hyunseung - szerintem nem kell magyarázat rá
  2. Kangin - gratulálok a SuJu 8 évéhez és hajrá a világ körüli turnén
  3. Taeyang - sikeres comeback-et és alig várom a Ringa Linga MV-t
  4. Heechul - ezt teszi, ha varietét nézek
  5. G-Dragon - úgy tűnik neki helye van ide bérelve vagy ilyesmi...
A hét dala: 
     Hát igen, igy egyeztem meg magammal. Kevin nincs a top 5-ben a héten, de akkor a She's Mine itt lesz, 1. mert csak és 2. mert kicsit lelkifurdalásom van, azért mert kemény voltam velük a héten, viszont még mindig nagyon nagyon szeretem őket.

K-bloggeretek,
Mia Kim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése